O nama

Nov 12, 2021Knjigovodstvo, Najnovije

Knjigovodstvena agencija Filia

Filia je osnovana 2003. godine sa idejom da unapredi segment knjigovodstvenih usluga i pomogne vlasnicima biznisima u Beogradu da efikasno i brzo razviju svoje poslovanje… Višedecenijsko iskustvo osnivača, Branke Marinković, na rukovodećim računovodstvenim pozicijama u privatnom i državnom sektoru, ukazalo joj je na izazove sa kojima se susreću klijenti koji ulaze u svet preduzetništva, pa se zato odlučila da i sama krene tim putem i osnuje knjigovodstvenu agenciju kroz koju će razvijati, kako svoj, tako i biznise stranaka sa kojima će sarađivati.

Uloga knjigovođe

Uloga knjigovođe je da olakša proces preduzetniku, da mu pomogne da ubrza napredak svoje firme i da mu bude podrška na putu razvoja, a ne kamen spoticanja i još jedna obaveza. Zato u odnos sa klijentima ulažemo ne samo iskustvo i profesionalnost, već i razumevanje i ljudskost, kako bismo uvideli sa kakvim se izazovima suočavaju i koja vrsta usmerenja im je potrebna.

Naš uspeh

Naš uspeh se meri vašim uspehom. Zato kao potvrdu kvaliteta i dokaz naše stručnosti vidimo desetine zadovoljnih klijenata koji su ostali uz nas od prvog dana svog poslovanja, do danas i kojima smo pomogli da prebrode krize, ali i da dočekaju uspone spremni.